Oppas bij het bos

3911 PR Rhenen, Nederland

Hoi! Wat leuk dat je mijn profiel bekijkt. Ik ben Ellen, ik ben 27 jaar oud en woon sinds 2021 in het mooie Rhenen. Vroeger bij mijn ouders thuis hadden we een ruwhaarteckel genaamd Max, waardoor ik voor altijd aan het ras verkocht ben. Omdat het momenteel nog niet in ons leven past om een eigen hond te hebben, vind ik het leuk om soms op andermans honden te passen.

Ik woon samen met mijn vriend in een rijtjeshuis in Rhenen. We hebben een kleine maar fijne omheinde tuin met een terras en een gazon. We wonen op zo’n 300 meter lopen van het bos dus we hebben heerlijke wandelmogelijkheden. We hebben ook drie katten, die okee zijn met honden, mits de hond rustig is en de katten grotendeels negeert. Dit is dus wel een belangrijke voorwaarde voor ons voor eventuele oppashonden.

Op maandag tot en met woensdag werk ik op kantoor, dus dit zijn over het algemeen lastigere dagen om op te passen. Op donderdag en vrijdag werk ik over het algemeen thuis, dus deze dagen en het weekend zijn makkelijker. Mijn vriend werkt op maandag tot en met woensdag wel thuis, dus als er oppas gevraagd wordt voor een langere periode, zoals een vakantie, zal ik dit met hem overleggen.

Ik hoop dat je nu een beetje een beeld hebt van wat ik een eventuele oppasteckel kan bieden! Als je verder nog vragen hebt, of eens kennis wilt maken om te kijken of ik een geschikte oppasplek kan bieden voor jouw teckeltje, hoor ik het graag 🙂 Hartelijke groet, Ellen

kosten : € 10 Per dag
Soort : Particulier
Provincie : Utrecht
Aantal eigen honden : 0
Goed om te weten
Oppasser heeft geen honden
Oppasser heeft omheinde tuin
Oppasser heeft tuin
Oppasser laat honden uit
Related Listings