Algemene Voorwaarden

  1. Geteckeld is een online platform waarop gebruikers (hierna “Oppassers”) zich kunnen registreren als potentiĆ«le oppassers voor teckels. Deze service is bedoeld om teckelbezitters (hierna “Bezoekers”) in contact te brengen met oppassers voor tijdelijke opvang van hun teckels tijdens vakantie of in gevallen van tijdelijke slechte gezondheid.
  2. Geteckeld fungeert uitsluitend als een platform voor het faciliteren van contact tussen Oppassers en Bezoekers. Het platform biedt advertentieruimte voor gebruikers om hun beschikbaarheid als oppasser aan te bieden. Geteckeld is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de uiteindelijke overeenkomst tussen Oppassers en Bezoekers, noch voor de handelingen, verplichtingen of eventuele geschillen tussen beide partijen.
  3. De prijzen die Oppassers hanteren voor het oppassen op teckels worden door de Oppassers zelf bepaald en op de website weergegeven. Deze prijzen zijn exclusief en worden rechtstreeks door de Oppassers aan de Bezoekers in rekening gebracht. Geteckeld speelt geen rol bij de betalingsverwerking en is op geen enkele wijze aansprakelijk voor betalingsgeschillen tussen Oppassers en Bezoekers.
  4. Geteckeld maakt gebruik van Google reclameadvertenties op de website. Geteckeld behoudt zich het recht voor om advertenties weer te geven en hieruit inkomsten te genereren.
  5. Hondenpensions kunnen zich aanmelden op Geteckeld om ook vermeld te worden als mogelijke opvanglocaties voor teckels. Hondenpensions betalen een jaarlijkse vergoeding van 25 euro voor hun vermelding. Deze vergoeding wordt gefactureerd door The Cloudy Company, een afzonderlijk bedrijf dat verantwoordelijk is voor de facturering van dergelijke diensten.
  6. Geteckeld is niet verantwoordelijk voor mogelijke incidenten, letsel, verlies of schade die zich kunnen voordoen tussen Oppassers en Bezoekers tijdens het oppassen op teckels. Het gebruik van het platform impliceert dat Oppassers en Bezoekers akkoord gaan met het vrijwaren van Geteckeld en haar eigenaren, medewerkers en vertegenwoordigers van elke vorm van aansprakelijkheid met betrekking tot dergelijke incidenten.